我的肉真是可喫的, 我的血真是可喝的.

11:30:00 AM

約翰福音6:55, 15:12-13

約 翰 福 音 6:55

Chinese Union Version (Traditional) (CUV)
 55 我 的 肉 真 是 可 吃 的 , 我 的 血 真 是 可 喝 的 。

約 翰 福 音 15:12-13

Chinese Union Version (Traditional) (CUV)
 12 你 們 要 彼 此 相 愛 , 像 我 愛 你 們 一 樣 ; 這 就 是 我 的 命 令 。
 13 人 為 朋 友 捨 命 , 人 的 愛 心 沒 有 比 這 個 大 的 。

You Might Also Like

0 comments

recent posts

Speakers

主恩基督教會

Lord's Grace Christian Church
47-14 Glenwood Street
Little Neck, New York 11362

(347) 983-9700
(347) 450-4237

Bus Q12: Last stop (one block south)
Bus N20 / N21: First stop after Little Neck Parkway (two block south)

Church Schedule
Sunday: Combined Worship 11:00-12:45 PM
English Worship 11:15-12:30 PM
Sunday School 1:15-2:15 PM
Friday: Youth Group: 7:30 PM